OVER ONS

Lees hier ons verhaal!

STUDIO PESTO

Studio Pesto bestaat uit een creatief duo, Rinskje de Vries en Iris Kootstra. Wij hebben in 2017 onze gezamenlijke interesses en kwaliteiten gebundeld. Dit heeft geleid tot onze succesvolle onderneming. Door het creëren van een unieke smaak voor elk interieur willen wij een bijdrage leveren aan een fijne leefomgeving.

RINSKJE

Al vroeg ontstond mijn passie voor interieur. Een logische keuze was voor mij de MBO opleiding ‘Interieur & Design’. Daaropvolgend ben ik gaan studeren aan de ‘Jan des Bouvrie’ Academie. Deze studies hebben mij de kennis gegeven om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben jarenlang actief in het ontwerpen van keukens en maatwerk meubelen. Ook interieurs ontwerpen en visualiseren behoren tot de taken die mij dagelijks bezig houden.
Graag wil ik mijn ideeën overbrengen naar anderen. Ik wil mooie dingen maken die anderen inspireren en gelukkiger maken. Ik kies niet voor de makkelijkste weg, ik kies voor het mooiste resultaat.

IRIS

Nadat ik jarenlang binnen de hulpverlening werkzaam ben geweest, heb ik besloten om een andere loopbaan te volgen.
Ik wilde graag een creatief beroep en mensen op een andere manier ondersteunen met hun hulpvraag. Daarom heb ik de opleiding tot interieurstylist gevolgd.
Mijn interieur skills in combinatie met de mensenkennis zorgen ervoor dat ik een klant goed kan inschatten en een passend interieurontwerp kan maken.
Ik voeg graag kleur toe aan het interieur en durf een uitdagend plan wel aan. Geen standaard inrichting maar net eventjes de persoonlijke en unieke touch. Uiteraard passend bij de klant want daar draait het allemaal om!